JavaScript is not enabled in your browser.

Levering en installatie van cv-systemen

Reken op vakmanschap

Op een koude douche of een koud huis zit niemand te wachten. Daarom is een degelijke cv-installatie een eerste levensbehoefte. Zorg dat uw cv-installatie in goede conditie verkeert. U zal merken dat een oude of slecht onderhouden cv-ketel in storing gaat - of er helemaal mee stopt - wanneer het een koude en gure dag is. Op zo’n moment moet het toestel namelijk het hardst werken. Mocht uw toestel aan vervanging toe zijn, dan krijgt u van ons een passend advies voor een nieuwe ketel. Onze gecertificeerde monteurs zullen deze installeren en in bedrijf stellen. Ook onderhouden wij uw ketel zodat de kans op een storing minimaal is. En is er een storing, dan staan wij paraat om u te helpen.

Het belang van regelmatig onderhoud

Een onderhoudscontract voor uw cv-ketel is zeker geen overbodige luxe. Niet alleen adviseren alle ketelfabrikanten een vaste onderhoudsfrequentie, ook de praktijk wijst uit dat goed onderhouden ketels veel langer blijven werken. Wilt u ook kunnen genieten van een jarenlange, comfortabele warmtevoorziening, sluit dan een onderhoudscontact. Wij komen op gezette tijden langs voor het noodzakelijk onderhoud, zodat u er zeker van bent dat de installatie op elk moment warmte en warm tapwater levert. Ook de kans op koolmonoxidevergiftiging is daarmee marginaal.

Verplichte CO-certificering

Met ingang van 1 april2023 is het wettelijk verplicht dat een cv-monteur beschikt over een Bewijs van Vakmanschap CO en een CO-certificering. RNR Installaties behoort tot de eerste lichting van installatiebedrijven die deze certificering heeft behaald. De aanleiding voor deze verplichte certificering is een rapport van de Onderzoeksraad voor de Veiligheid uit 2015 over de gevaren van koolmonoxide bij cv-ketels. Nu wij over deze certificering beschikken, kunt u ervan op aan dat wij volgens de geldende normen uw cv-installatie beoordelen, repareren en onderhouden.

Een storing komt altijd ongelegen. Regelmatig onderhoud bespaart u geld en overlast.