JavaScript is not enabled in your browser.

Al jaren actief in de regio Rotterdam

RNR Installaties is al vele jaren actief als gerenommeerd installatiebedrijf en loodgieter in Rotterdam en omgeving. Wij werken in deze regio voor vele woningbezitters en verzorgen onderhoud, verhelpen lekkages of andere problemen, maar we installeren ook nieuwe cv-installaties en sanitair. 

Contact

Onze projecten

In de achterliggende jaren hebben wij enorm veel ervaring opgedaan met zeer uiteenlopende installatiewerkzaamheden. Onze focus ligt bij cv- en sanitaire installaties. Wij verzorgen zowel de aanleg van nieuwe systemen maar we zijn ook ervaren en bekwaam in het onderhouden van installaties en het oplossen van storingen. Om een u een beeld te geven van het type werkzaamheden dat wij uitvoeren, verwijzen we u naar onze projecten-pagina.

Projecten

Over RNR Installaties

RNR Installaties is uw allround installatie- en loodgietersbedrijf waar we kwaliteit vooropzetten. Om die reden zijn wij aangesloten bij de branchevereniging Techniek Nederland. Bovendien zijn we een officieel erkend gastechnisch installateur en inspectiebedrijf. Daarmee heeft u de garantie dat wij vakbekwaam en zorgvuldig te werk gaan.

Veilig, zuinig én comfortabel

Wij denken met u mee om de best mogelijke oplossing uit te werken. Een veilige, energiezuinige én comfortabele installatie is altijd ons uitgangspunt. Of het nu om een cv-installatie, badkamer, reparatie of dakvervanging gaat. Voor al deze werkzaamheden bent u bij ons aan het juiste adres.

  • Veel ervaring
  • Gegarandeerde kwaliteit en vakmanschap
  • Altijd een passende en deskundige oplossing
  • Heeft u een onderhoudscontract? Bij spoed zijn wij binnen 24 uur ter plaatse

Storing, lekkage of defect? Op zo’n moment zoekt u een vakman die écht kan helpen.